• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Роби Уилямс продаде къщата си с духове

Роби Уилямс продаде къщата си с духове

/КРОСС/ Певецът Роби Уилямс най-сетне е продал за 6,75 милиона лири дома си в Уилтшър , Англия, за който смяташе, че е населяван от духове , написа в. " Дейли мейл ".

Изданието напомня, че парцелът беше разгласен за обмен още преди 12 години, само че изпълнителят по този начин и не можа да му откри нов притежател. Уилямс купи имението от 18-и век през 2009 година за 8 милиона лири.

То разполага със седем спални, футболно игрище, тенис корт, площадка за хеликоптери и къща за посетители. Певецът след това призна, че покупката е била импулсивна и че скоро е съжалил за това. Роби Уилямс не скри, че се е уплашил от енергията в къщата, изключително в едно от пространствата, което за малко е била детската стая на щерка му Теди.

Според изпълнителя тук в миналото се е случило трагично събитие и той е съвсем сигурен, че имението е населявано от духове. Скоро по-късно Роби Уилямс реши да се отърве от парцела, само че макар постоянните огледи, покупател по този начин и не се откри. Според локалните поданици една от главните аргументи не е призракът, а близостта до сметището, което е на половин миля от къщата и се вижда от някои от прозорците на горния етаж.

През септември 2021 година Роби взе сложното решение да понижи цената му , макар забележителното повишаване на недвижимите парцели в Англия по това време. Уилямс, брачната половинка му Айда и четирите им деца прекарват по-голямата част от времето си в имението му за 24 милиона английски лири с аспект към Женевското езеро в Швейцария , където се реалокираха по време на първия локдаун през 2020 година Певецът има и имение в Бевърли Хилс, както и дом за 17 милиона лири в Нотинг Хил, Западен Лондон.  

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.