• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Медведев: Русия ще спечели в ситуацията около Украйна

Медведев: Русия ще спечели в ситуацията около Украйна

/КРОСС/ Русия ще спечели в сегашната ситуация около Украйна, убеден е заместник-председателят на Съвета за сигурност (СС) на Руската федерация Дмитрий Медведев.

В четвъртък в канала си в Telegram той коментира изявлението на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, че „конфликтът в Украйна е най-опасният момент за Европа след Втората световна война и не може да се позволи на Русия да спечели“.

"Той има лоша памет. Забрави кой спечели тогава, във Втората световна война. Историята ще се повтори", написа Медведев.

По-рано Столтенберг заяви още, че "НАТО се стреми да предотврати прерастването на конфликта в Украйна в голяма война". Той добави, че „това, което се случва в Украйна, е ужасно, но ще бъде много по-лошо, ако започне война в Европа между Русия и НАТО, така че държавите от блока помагат на Украйна с оръжие, пари, оборудване, но техните войници не влизат територията на тази страна.

Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, коментирайки думите, посочи, че именно агресивната политика на НАТО спрямо Русия е провокирала напрегната ситуация в Европа. Според говорителя на Кремъл Москва не е съгласна с оценката на Столтенберг за събитията в Украйна. Песков подчерта, че истинската заплаха за световния ред е превратът в Украйна през 2014 г., организиран от страните-членки на Алианса.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Германските пленници яко се трудиха, за да възстановят разрушенията от войната в СССР.

06.08.2022 21:17:31

Анонимен

Все забравяте, че Берлин бе превзет от руснаците, защото храбрите американци и англичани не успяха да сразят съпротивата на германските юноши.

06.08.2022 21:17:18

Анонимен

Димончо ВСВ я спечели САЩ, благодарение на тяхната помощ и на 25 мил. нещастни руски войничета и вие се включихте в парада на победата, но някак все забравяте, че преди Лендлиза Хитлер са шест месеца стигна до Москва и взе пет милиона пленници. До месец сената ще гласува новият Лендлиз в помощ за Украйна и тогава ще видите дебелия, ти мухльо и твоят Фюрер късия социопат Путлер.

06.08.2022 19:56:52

Анонимен

Медведев е кандидат за наследник на Путин на президентският пост. На Запад смениха тона и започнаха да се молят да е жив и здрав и агенти да кадят около президентската канцелария.

04.08.2022 23:55:15

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.