• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Панаир на образованието „Отиваме за знания в Русия"

Панаир на образованието „Отиваме за знания в Русия"

/КРОСС/ Руският дом в София организира Панаир на образованието „Отиваме за знания в Русия", който ще се състои на 22-23 октомври 2021 г. в Руския културно-информационен център „Руски дом в София".

Високото качество на руското образование е известно в целия свят. Випускниците на водещите учебни заведения на Руската федерация стават силно търсени специалисти на пазара на труда. На 22 и 23 октомври ще можете да научите за възможностите на професионалното образование в Русия.

Ще се запознаете с образователните програми в най-актуалните области: инженерство, технически науки, математика и естествени науки, хуманитарни науки, икономика, педагогика и други. Представители на водещи руски университети ще ви разкажат за условията на прием, обучението и студентския живот:

1. Московски държавен строителен университет
2. МИРЕА - Руски технологичен университет
3. Московски държавен университет за хранителни производства
4. Санктпетербургски минно-геоложки университет
5. Финансов университет към правителството на Руската федерация
6. Държавен лингвистичен университет „Н.А. Добролюбов" - Нижни Новгород
7. Орловски държавен университет „И.С. Тургенев"
8. НИУ ВШИ - Национален изследователски университет «Висша школа по икономика»
9. Московски авиационен институт (национален изследователски университет)
10. Южен федерален университет

Мероприятието ще включва презентации, консултации, семинари, научно-популярни лекции и дори лабораторни работи във формат VR от преподаватели и експерти в руското образование.
На изложението каним ученици, кандидат-студенти и техните родители, както и преподаватели, студенти, представители на медиите и всички, които се интересуват от руското висше образование. Посещението на изложението и участието в деловата програма е безплатно.

Справка

„Отиваме за знания в Русия" е проект, разработен с подкрепата на Федералната агенция по въпросите на Общността на независимите държави, сънародниците, живеещи в чужбина, и международно хуманитарно сътрудничество (Россотрудничество), в рамките на който се осъществява поредица от мероприятия с просветителски характер. Целта на проекта е да популяризира руското професионално образование и да привлече чуждестранни граждани и сънародници от чужди държави да учат в Руската федерация. През ноември 2020 г. мероприятието се проведе в Сърбия в очен (присъствен) формат.

През 2021 г. бе проведена поредица от дистанционни изложения в рамките на единна онлайн платформа в азиатски страни като Виетнам, Сирия, Япония и Бангладеш, и в европейските страни Унгария, Гърция, Словакия и Германия. През октомври 2021 г. образователният панаир ще се проведе в България.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Колко заминаха за знания в Русия?....

21.10.2021 14:21:13

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.