• 28 Ноем 2022 |
 •  USD / BGN 1.8693
 •  GBP / BGN 2.2583
 •  CHF / BGN 1.9812
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 2°C

Завърши курсът на служители на Vivacom по „Корпоративна сигурност“ в Института за следдипломна квалификация към УНСС

Завърши курсът на служители на Vivacom по „Корпоративна сигурност“ в Института за следдипломна квалификация към УНСС

/КРОСС/ Ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров връчи удостоверения за следдипломна квалификация на служители на Vivacom, завършили курс „Корпоративна сигурност“ в Института за следдипломна квалификация (ИСК) към УНСС.

 „Партньорството ни с Vivacom е изключително ползотворно и много добре развиващо се. Благодарение на следдипломната квалификация ние показваме как реално може да се случи връзката бизнес-образование, в която има много синергия. Искам да ви пожелая успех. И се надявам, в един следващ етап, да направим съвместно обучение – ние и  Vivacom – което ще бъде полезно за цялото общество. И това е наша мисия“, каза ректорът проф. Димитров на официалната церемония в зала „Тържествена“.

 Никола Гечев, директор „Корпоративни продажби“ във Vivacom, който беше сред завършващите курса „Корпоративна сигурност“, сподели, че партньорството с УНСС има своето бъдеще и занапред. „Това наше сътрудничество с един от най-големите университети в България реално носи ползи за обществото. Ако помагаме на администрацията и бизнеса, то това увеличава стопанския оборот от една страна, а от друга - облекчава административните процеси. Вярваме, че партньорството дава възможност на бизнеса да се развива успешно и да следва изискванията за киберсигурност, спазвайки регламентите“, сподели Никола Гечев.

Проф. д.н. Живко Драганов, директор на Института за следдипломна квалификация към УНСС, отбеляза, че сътрудничеството между УНСС и Vivacom не се ограничава само до процеса на предаване на знания и умения. „Най-голямата принадена стойност за нас е, че ние използваме ресурсите на бизнеса в нашите обучителни програми“, категоричен беше проф. Драганов. Той пожела успех на всички от курса по „Корпоративна сигурност“, които получиха своите удостоверения.

 На официалната церемония присъстваха още гл. ас. д-р Петкан Илиев, зам.-директор на ИСК, Ергин Емин, председател на Асоциацията на българските градове и региони, както и курсисти, завършили успешно следдипломната си квалификация.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2022 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.