• 09 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Румяна Бъчварова: Всички вярват, че ще има правителство, защото това е образът на разума

Румяна Бъчварова: Всички вярват, че ще има правителство, защото това е образът на разума

/КРОСС/ Това събитие много ясно показва, че нашите местни страсти са много незначителни на фона на големите проблеми, които се случват в света - това коментира в студиото на "Денят започна с Георги Любенов" социологът Румяна Бъчварова, началник на политическия кабинет на премиерския мандат на Бойко Борисов, бивш посланик в Израел, по повод жестокия терористичен акт край Москва.

"Рано е за обективна оценка, трагедията е много голяма и не може да мине без последици, защото очевидно зад нея стои умисъл. Това събитие измества по някакъв начин фокусът върху Русия, защото тя от очевиден агресор се превръща в жертва и това ще се отрази на отношението към Русия", каза Бъчварова.

По думите ѝ, всяка една държава трябва да има готовност да се справя с такива проблеми и всяко едно политическо действие трябва да отчита този факт, че може да се наложи да се справяме с такива проблеми.

"Това е отговорността на всеки един политик и на всеки един преговарящ, всеки един участник в нашата си малка криза. Всички вярват, че ще има правителство, защото това е образът на разума в тази ситуация. Големият въпрос обаче остава - какво правим, когато има правителство, какво прави това правителство, как работи. И въпросът с доверието - между участниците в правителството и къкво ще направят, за да възстановят доверието на гражданите", посочи още Румяна Бъчварова.

 

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Помнещ

Такова правителство не е проява на разума, а на гербавото крадливо племе с добавка от майце продавци..

24.03.2024 07:41:23

Анонимен

Къде видя прояви на разум ма? За да има прояви на разум трябва да си наясно с реалността, а те я игнорират. Нито разум, нито нравственост нито експретиза. Пълни идиоти, откъдето и да ги погледнеш. Изведнъж всички започнаха да убеждават хората, че доказаните дебили са безалтернативни и са най-добрият вариант за управление. Ако наистина е така е по-добре официално да закрият територията България.

23.03.2024 13:05:12

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.