• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Гешев: Мафия сме, защото не допускаме двойни стандарти

Гешев: Мафия сме, защото не допускаме двойни стандарти

/КРОСС/ "Мафия сме, защото внесохме светлина в мрака, не на думи, а с дела...така, както ни е завещал Апостола на българската свобода Васил Левски." - това заяви главният прокурор Иван Гешев в началото на Националното съвещание на прокуратурата на тема „Отстояване на независимостта на българската прокуратура с оглед предотвратяване на риска от тежкото нарушение на върховенството на закона съгласно чл. 7 от Договора за Европейския съюз", което се провежда в резиденция „Бояна".

„Мафия сме, защото показахме, че няма да допуснем двойни стандарти - едни за хората с милиарди и политическо и медийно влияние, и други - за останалите българи. Така, както беше десетилетия. Защото решихме проблема с телефонните измами, защото намалихме кражбите и грабежите за първите 5 месеца от тази година с над 20 процента. Защото правим всичко възможно хората да живеят без страх, че ще бъдат ограбени последните им спестявания. Или че ще бъдат убити, изнасилени или запалени в къщите си", подчерта в обръщението си Иван Гешев по повод „атаки от всякакъв характер, обиди и какво ли още не" към прокурорите и техните семейства.

„Защото по уведомления на прокуратурата са замразени над 3 милиарда лева и то без последните медийно известни дела от началото на годината.

Защото спряхме процеса България да се превърне в бунище, спряхме горенето на опасни отпадъци и заравянето им в нашата земя, с което някои печелеха милиони с цената на здравето на всеки българин.

Защото арестуваме наркопласьори, които тровят децата ни, включително и закрилящи ги служители на най- високо ниво в правоохранителната система.

Защото за пръв път след демократичните промени повдигнахме обвинения на министър и заместник министър от действащо правителство и още един куп чиновници на различни нива в държавната йерархия", подчерта още обвинител №1.

Пристигането на прокурорите на националната среща бе съпътствано от протест на младежката организация на „Да, България!".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Гешефтурата се ръководи от мутра!

Според електронната енциклопедия Уикипедия "мутрата е въплъщение на възтържествувалата духовна деградация и ограниченост, открояваща се често заедно с хипертрофирали корпулентност и доминантно мислене... Мутрите са едри, физически силни и ниско интелигентни индивиди, изпълнители на противозаконни задачи в престъпни организации, враждебно настроени и склонни към насилие спрямо обикновените хора."

24.08.2020 17:43:40

Mars

Пеевският палячо ще бъде изритан едновременно с банкянския крадец.

24.08.2020 17:31:50

Анонимен

Президентът Радев си помисли,че прокуратурата трябва да работи без президентството.И когато по прокурорско обвинение в шпионаж задържаха двамата му съветници,хукна с юмрука на площада. Кой тука е с двойни стандарти и кой е за независима прокуратура.Съветниците му в момента са с мярка за неотклонение домашен арест по решение на независимия български съд. А радев тиза да иска оставка на правителство,на парламент,вече ще поиска оставка и на папата.

24.08.2020 17:02:33

Долу гешефтурата!

ЦК НА ГЕШЕВТУРАТА – ТАЗИ МАНИФЕСТАЦИЯ НА БЕЗПАРДОННОСТ. ЦК НА ПРОКУРАТУРАТА, КОГА ДА ОЧАКВАМЕ МАНИФЕСТАЦИИ ОТ ЩАСТЛИВИ МИЛИЦИОНЕРИ? Гешев е невъобразим отпадък – Бареков на прокуратурата. Абе цървули, трябва ли да се избием, за да престанете с тези пошли циркове! … Както правилно отбеляза Пламен Стоянов – защо нерагламентирания протест срещу опг- прокуратура се охранява обилно, за разлика от Ситняково, да речем? … Има едни дървени философи, които по цял ден ръсят мозък как е правилно да се протестира, опитват се да пакетират борисов с радев (колко интересно), но пък твърдят, че са за оставка на гешев-та, днес на протеста ЛИ са, този против ЦК на Гешевтурата – тази манифестация на безпардонност? … ЦК на Прокуратурата, кога да очакваме манифестации от щастливи милиционери? … Забелязвате ли идентичния подход, който имат Борисов и Гешев – свикват масовка, пред която да се изявяват като оратори, демагогия за умствено изостанали! Георги Дренчев П.П. Васил Петев: Сигурно всички са с каскети в тая жега, докато Ким Чен-Ун им говори за светлината и тъмнината. Това не е национална среща на прокурорите, бе хора, това си е чиста литература! … Аз не ги разбирам прокурорските дела, но май г-н Цацаров не взима участие в Конгреса на каскетите. Почвам да го харесвам този човек. Другата добра новина е, че Марешки участва. Сигурно раздава с шепи диазепам на гостите. И третата готина вест е, че Сийка отново обилно се е изрусила преди събранието. Трябва да излезем някой път двамата с нея в Бедрум. Секси среща е това. Само пари за презервативи да има човек. Николай Марков: И аз като другаря прокурор Гешев съм силно притеснен! Ако се добере някой патриотичен християнски джихадист до залата в резиденция „Бояна“, в която са събрани всички прокурори от страната, преходът към демокрация ще завърши за три секунди. Само ще чуят заветното „Патриарх акбар“, за да знаят все пак, че са уволнени. А разделението на властите, както казва самия другар Гешев е изначално зло, което убива диктатурата на мафията. Никак не е добре работата, другари! Никак. Затова, родната ни милиция ги пази! Пиле не може да прехвръкне над залата на корумпетата. Онези, социално слабите боклуци, които са на ръководни постове като магистрати и се обещетяват от кметовете по морето с регулирани парцели, за да си построят собствени хотели на първа линия. И на които голяма част от дипломите за завършено висше образование по специалност „Право“ са напълно фалшиви. Като самите тях. Тия пичове ще го докарат до джихад. Знаех си. Веселина Томова: Ашколсун! Вместо да го разследват, Марешкия и той там, бир парче и той „прокурор“. За Боко – да не говорим, тия всите са му консилиери – някой да си спомня, някой прокурор да е работил върху ОПГ „Тиква“?! Апропо! Това наистина е „литература“, както вика Васко Петев – Гешев дори излизайки на трибуната, въпреки пълната охрана на „събитието“, е съпроводен от двама гардове. Верно сме в нек’ъв филм, братя и сестри, верно сме и в „Селска чест“ от Маскани…

24.08.2020 16:25:11

Анонимен

Вишински Ви завижда, другарю Гешев! Дерзайте!

24.08.2020 12:49:32

Анонимен

Нагли лъжи - не са ли двойни стандарти премълчаването на записите на ББ, всички истории с "нашите" олигарси ДП и КД, и така нататък?? А това масово политическо мероприятие с мощна правителствена поддръжка какво е?

24.08.2020 12:31:36

Анонимен

Колко ни струва охраната на мафиотската сбирка ?

24.08.2020 12:31:36

цирк

Няма такъв палячо.

24.08.2020 12:29:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.