• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Съдът пусна срещу 5 000 лева шофьора, прегазил два пъти жена

Съдът пусна срещу 5 000 лева шофьора, прегазил два пъти жена

/КРОСС/ Софийският апелативен съд пусна под парична гаранция от 5 000 лева шофьорът, който прегази два пъти жена в Самоков в началото на юни тази година. Решението е окончателно. Първите експертизи показаха, че 24-годишният Виктор Делигълъбов, е бил дрогиран. Според събраната информация, мъжът шофирал назад и ударил жената вежнъж, но не разбрал какво се е случило и последвал втори удар. След това той избягал с джипа си. Полицията обаче, го задържа още същия ден. Върховната касационна прокуратура взе под специален надзор делото.

Пострадалата жена е в болница в тежко състояние от момента, в който се случи инцидента. Тя е настанена в болница за рехабилитация, съобщи в предаването „Тази сутрин" дъщерята на пострадалата жена. По думите й майка й е неподвижна, не може дори да се нахрани сама, но говири и е адекватна.

Лекарите казват, че ще се възстанови, но все още не е ясно до каква степен, каза още дъщеря й.

Ако шофьорът не е бил под въздействието на дрога, тогава е още по-виновен, коментира и съпругът на дъщерята по повод думите на адвоката, че трябва да се прави разлика между това дали някой е употребил или е под въздействие на дрога.

Пострадалата жена е служител на платената зона за паркиране и по време на инцидента е била със сигнална жилетка. Близките на жената вече са й съобщили, че виновникът за инцидента е освободен под гаранция. Тя е възмутена и смята, че на такива хора мястото им не е в обществото, каза още дъщеря й.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.