• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Българският филм „Жълт олеандър“ с телевизионна премиера на 29 март по bTV Cinema

Българският филм „Жълт олеандър“ с телевизионна премиера на 29 март по bTV Cinema
В главните роли зрителите ще видят Китодар Тодоров, Мариан Вълев и Стефани Ивайло

/КРОСС/ Българският игрален комедиен трилър „Жълт олеандър" ще направи телевизионната си премиера тази седмица в ефира на bTV Cinema. Зрителите на филмовия канал на bTV Media Group ще могат да се насладят на елегантната черна комедия в петък вечер (29 март) от 21:00 ч. Историята за предателство, алчност, убийство и невъзможна любов на фона на абсурдна политическа ситуация в България събира на едно място звезди от ранга на Китодар Тодоров, Мариан Вълев, Стефани Ивайло и Леонид Йовчев.

Перфектният план на съмнителен български политик за висок пост в Брюксел включва красивата му млада съпруга, бивш италиански премиер и една тайна среща в стара планинска вила. В сметката обаче не влизат появата на бивш любовник и бездиханно тяло, които ще объркат всичко.

Скандалният бивш премиер на Италия и лидер на партията на европейските либерал-консерватори - Канелони (Лука Габо) - пристига в България, за да подкрепи кандидатурата на местния политик Бранимир Китов (Китодар Тодоров) за висока позиция в Европейския парламент. Домакинът и много по-младата му съпруга Йоана (Стефани Ивайло) канят госта в тяхната планинска вила, където след бурна нощ с палави приключения, непредвиден труп и други компрометиращи обстоятелства кандидатът за голямата международна политика ясно показва, че го интересува единствено и само кариерата му.

Черната комедия „Жълт Олеандър" е с политически привкус. Определяна като „лек за душата", тя се фокусира върху теми табу, които се считат за твърде сериозни да бъдат описани в детайл. Именно затова лентата ги представя с неподправено чувство за хумор, с цел да им се надсмее и да ги олекоти.

„Жълт олеандър" е петият пълнометражен проект на продуцента Николай Мутафчиев. Режисьор е Лъчезар Аврамов, а оператор - Торстен Лиощок. Сценарият е дело на Димитър Стоянович, а музиката е на Асен Вапцаров-Ейс. Участват актьорите: Китодар Тодоров, Мариан Вълев, Стефани Ивайло, Леонид Йовчев, Елени Декидис и др.

Не пропускайте телевизионната премиера на „Жълт олеандър" - в петък (29 март) от 21:00 ч. по bTV Cinema!

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.