• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Безжичните слушалки от серията на LG Tone Free Ep освежават слушането с висококачествен звук

Безжичните слушалки от серията на LG Tone Free Ep освежават слушането с висококачествен звук

/КРОСС/ Безжичните слушалки на LG тип Earbuds от серията Tone Free FP предоставят невероятно качество на звука, като осигуряват на потребителите превъзходно звуково изживяване с ясен и обемен звук, благодарени на британската аудио икона Meridian. Чрез това партньорство LG предлагат на клиентите си пространствен звук с реалистично усещане независимо къде се намират, а допълнението от революционни функции с компактен, елегантен дизайн правят LG Tone Free FP идеалния избор за потребителите с активен начин на живот.

Слушалките имат по-голям и по-усъвършенстван драйвер и мембрана с добавен силиконов кант, за да позволят повече движение и гъвкавост. Това създава по-мощен бас, без да прави компромис с яснотата или разделителната способност. HSP, водещата технология на Meridian, позволява на LG TONE Free да използва пространствено миксиране, за да разшири звуковата сцена и да достави по-реалистичен звук. Това напълно потапя потребителите в музиката, филмите, телевизионните предавания или мачове, които слушат, като симулира изживяването при слушане на истински високоговорители. Bluetooth 5.2 минимизира загубата на детайли за точно възпроизвеждане на оригиналния звук, а приложението TONE Free позволява избор на предварителни настройки на еквалайзера (Immersive (Завладяващ), Natural (Естествен), Bass Boost (Подсилване на ниските тонове), Treble Boost (Подсилване на високите тонове) и 3D Sound Stage, както и персонализиране на собствен еквалайзер. Функцията позволява и персонализирайте режима Ambient (Околна среда) според ситуацията, за да позволи на потребителите да са напълно наясно с обкръжението си — идеално за пресичане на пътя например. Режимът Chat (Чат) пък дава възможност за провеждане на бързи разговори, без изваждане на слушалките.

Друго иновативно подобрение е активното шумопотискане, което блокира външния звук, като генерира равно количество антишум. Подобреният драйвер е в състояние по-ефективно да открива и премахва шума, за да създаде истинско изживяване с висока точност, което позволява пълно потапяне във възпроизведения звук. Режим Ambient (Околна среда) изключва именно тази функция на слушалките.

Определено едно от основните предимства и иновации в LG TONE Free е технологията UVnano, която убива 99.9% от бактериите, докато слушалките се зареждат в своята кутийка, като 5 минути са достатъчни за това действие. Самите накрайници на продукта са с удобни накрайници от гел от медицински клас за ушите, изработени от нетоксичен хипоалергенен силикон, който гарантира по-малко притеснения при целодневно използване. А трите размера, в които са налични, подсигуряват перфектно прилягане за всеки потребител. За това помага и ергономичният им дизайн по формата на ушната мида. Те имат по-къс ствол на слушалките с красив ARC дизайн, който се придържа към извивките на лицето, минимизира изпъкналостта и осигурява по-добър тактилен контрол.

Системата с три микрофона, вградена в LG TONE Free – външен, вътрешен и микрофон за глас, също е важна част от комплекта предимства на продукта. Проектирана да намалява околния шум, като същевременно улавя гласа на потребителя, системата осигурява качествени разговори с по-естествен, силен и ясен звук. Тук приложението Tone Free се включва с още един важен и полезен режим – режим за шепот, благодарение на който потребителят може да прошепне по време на разговор и все пак да бъде чут силно и ясно на другия край на линията — за целта едната слушалка трябва да бъде извадена и приближена до устата като микрофон повреме на разговора. Няма значение дали разговорът е в библиотека или в метрото, той ще остане между единствено между двете страни.

Допълнителни функции на слушалките са бързо и удобно зареждане, като за 1 час време за слушане са достатъчни само 5 минути зареждане; дълъг живот на батерията; устойчивост на пръски и безпроблемно сдвояване с Windows 10.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.