• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Dell Tech Forum обяви, че най-големият технологичен форум ще се проведе в София

Dell Tech Forum обяви, че най-големият технологичен форум ще се проведе в София

/КРОСС/ Dell Technologies (NYSE:DELL) обяви, че най-големият технологичен форум на компанията ще се проведе в София на 25 октомври под името „Реална трансформация“. Ежегодната среща на Dell е безплатно еднодневно събитие, което ще разкрие мощта на седемте технологични екипа на Dell, събрани на едно място. Участниците могат да обменят информация с хора от сферата, да общуват с лидери на знанието и да открият как реалната трансформация може да бъде създавана всеки ден.

Лектори

Експерти от цяла Европа идват на форума, за да представят иновативните технологични решения на Dell и да отговорят на въпросите на участниците. Основен лектор по време на технологичния форум DELL е Сербан Зирнован, старши директор GCN на Dell Technologies за Централна и Източна Европа. „Свидетели сме на преломен момент в историята на технологиите.

Валутата на утрешния ден не е пари, скъпоценни камъни или притежанието на земя – валутата са данните. Компаниите, които очертаят IT пейзажа си така, че да се пригодят към притока на данни, ще бъдат тези, които ще си създадат убедително конкурентно предимство.“, сподели той. Г-н Зирнован е завършил Политехническия университет в Букурещ и Военния институт за противовъздушна отбрана в Брашов, Румъния.

Други лектори, лидери в областта на технологичните решения на Dell EMC Европа, са Александър Антик, директор по продажбите на Dell Technologies за Адриатика и България; Калин Димчев, мениджър за България на Microsoft; Младен Кривокуца, старши мениджър на VMware за Адриатика и България, и др. Също така приветственото слово към присъстващите ще бъде отправено от Петър Иванов, изпълнителен директор в AmCham България.

Програма на форума

Участниците ще имат възможност да вземат участие в 6 основни сесии и 10 технологични презентации. Някои от специализираните сесии ще се проведат от компании, част от Dell Technolgies, като VMware и Microsoft.

Като част от програмата компанията ще бъде домакин на сесия на тема „Жените в технологичния свят“ - време, което ще бъде отделено за нетуъркинг и споделяне на опит, където както жените, така и мъжете ще бъдат еднакво приветствани за участие.

Друг фокус на тематичните сесии ще бъде портфолиото за защита на данните на Dell Technologies – облачно базирани, софтуерно дефинирани и VMware интегрирани.

Събитието ще изследва и цялостното портфолио на Dell Technologies от периферията, през опорната мрежа до облака. Друга сесия ще отрази къде се намира новата граница в обединеното работно пространство и ще представи Dell Technologies Unified Workspace.

Специално внимание ще бъде обърнато на иновативните възможности на DELL EMC PowerEdge сървърите и мрежовите решения PowerSwitch, както и на облачните технологии на Dell. Основен фокус ще бъде хвърлен и върху повишаването на продуктивността на служителите.

По време на форума ще се представи продуктовото портфолио за съхранение и управление на данни на Dell EMC.

В заключителната сесия ще се разгледа обединеното работно пространство и модерното му управление. Чрез събирането под един покрив на водещите лидери на знанието в индустрията, стратегическите партньори и клиентите, форумът ще представи следващата технологична революция.

Технологичният форум на Dell се ръководи от глобалните спонсори Intel и Microsoft и се подкрепя от водещи технологични спонсори. Dell Technologies дава възможност да се открие как бъдещето може да бъде оформено и помага на участниците да продължат уверено напред в своето дигитално пътуване.

Dell Technologies е световен лидер в областта на информационните технологии, създавайки иновативни решения в дигиталната ера. Иновативните технологии на компанията превръщат дигиталната трансформация в реалност.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.