• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Дани

Има постоянна и насаждана омраза срещу партия Атака и Волен! Бойко Борисов плаща добре на медиите, за да се изгради една грешна представа за партия Атака! Защото само Волен казва истините и се опитва да подобри икономическото положение на България, като предлага смислени неща от началото на 42НС - Китайски инвестиции, спиране на субсидиите, наказване на виновните за източването на милиони държавни пари! За никой не е тайна, че предишните управляващи не им изнася да излезе истината, за хилядите им злоупотреби, кражби и престъпления!

30.06.2013 12:57:29

Bonka

Единственият ни път е пътя към запазване на българското! Единствената партия, която работи за българското е партия Атака! Всеки ден е насаждан огромна омраза към тази партия, защото само тя се противопостави на бившите депутати, само тя им търси сметка и само тя иска да бъдат наказани виновните! Волен е гонен и обиждан всеки ден, медиите изкривяват всичко и се опитват да го очернят, защото им се плаща точно от тези бивши депутати, които се страхуват да не бъдат приклещени за мутренските и крадливите си прояви през последните 20 години!

29.06.2013 20:09:10

Analizator

Волен Сидеров и партия Атака са единствените достойни за този парламент! Всички останали депутати и партии, които са там не са си вършили работата през годините – не си я вършат и в момента! Волен предлага правилните закони, задава нужните въпроси и търси сметка за действия, които касаят и нас гражданите от толкова години! Затова има постоянни нападения срещу него, защото на никой няма да му е приятно да му излязат мръсните работи наяве!

29.06.2013 16:36:34

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.