• 11 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Каракачанов притеснен, че може да има конфронтации на блокадите в София

Каракачанов притеснен, че може да има конфронтации на блокадите в София

/КРОСС/ Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов изрази притеснение, че може да се стигне до конфронтации между протестиращите и тези, които не могат да пътуват заради блокадите в столицата. Той призова гражданите към търпение и органите на реда към спокойствие, защото всеки има право да изразява своето мнение, но без да пречи на другите.

Красимир Каракачанов каза, че е изкуството е да се намери диалог с младите хора и да се види това, което трябва да се направи като разумна промяна:

На въпрос кога би си подал оставката вицепремиерът отговори:

„Ако трябва да говорим в индивидуален план, когато някой излезе и ми каже „ти не си свърши работата" подавам я веднага. Ако цялото правителство си подаде оставката, аз също ще си подам оставката. Към този момент кажете ми какво не съм свършил от това, което съм казал, че ще направя и какво не съм свършил с последните 27 г., което не беше свършено. Ако някой ми каже „ти за тези 3 г. и 3 месеца не направи това, това или еди-какво си, не защото си го обещал, а защото е редно да се направи", с най-голямо удоволствие ще се вслушам и в това, но към момента не съм чул подобни неща".

Каракачанов участва в тържествения акт по присвояване на първо офицерско и първо сержантско звание на кадетите от първия випуск на възстановеното ВВВУ „Георги Бенковски" в Долна Митрополия.

Отличник на Випуск „Добруджански" е пилотът Владимир Тасков с успех от следването Отличен с 5.99 и от държавните изпити с 6.00.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Всеки има право да изказва своето мнение без да пречи на другите. Като пречи органите на реда трябва да го задържат. И тогава платените протестъри групово ще се направят на дисиденти и ще упищят Европа колко е лош Бойко.Затова ги оставят да пречат,за да се види от всички,че с пречене власт не можеш да получиш,идеи трябват.Да се приготвят да ни пречат до пролетта.

31.07.2020 17:46:47

ВМРО станаха за ташак...........

Каракачанов, Крадец долнопробен. Да продаваш българско гражданство...Ти не си за затвора, а като министър на отбраната за разстрел. Никаква милост.

31.07.2020 17:27:48

Боко го еб@ тоя с 200

Каракачанов, ти си първият военен министър, който се напикава при стрелба. Тъпунгер смотан!

31.07.2020 17:25:59

Бойко Борисов

Плондир, ти си една тъпа каракачанска путк@ бе!

31.07.2020 15:57:15

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.