• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Повече от половината българи смятат, че Борисов е корумпиран и се боят да докладват за корупция

Повече от половината българи смятат, че Борисов е корумпиран и се боят да докладват за корупция

/КРОСС/ Повече от половината българи (56%) през последната година от мандата на третото правителство на Борисов са смятали, че премиерът и хора от личния му кабинет участват в корупция. За депутатите това мислят две трети от хората.

65% от българите казват, че се опасяват да съобщят на органите на реда за случаи на корупция. Всеки пети (19%) признава, че е плащал рушвет под някаква форма.

Това показват подробните данни от социологическо проучване по поръчка на "Трансперънси интернешънъл", разпространени през миналата седмица с Глобалния барометър на корупцията в Европейския съюз, съобщава Дневник. В България то е проведено от TNS BBSS между 13 октомври и 6 декември 2020 г. сред 3000 души.

79% от участвалите в анкетата са казали, че нямат доверие на властите - правителството, политици, служители в публичните институции или в каквато и да е агенция. Тези, които са казали, че им нямат никакво доверие, са 43%.

Запитани дали служители на правителството са корумпирани, с "почти всички" отговарят 49%, а с "някои/никой" - 41%.

Едно от обясненията защо хората в България се страхуват да съобщават за корупция е оценката им за съда и полицията. В допитването 40% са казали, че всички магистрати са корумпирани. Малко по-добре е в полицията - 34% от отговорилите на въпросите казват, че тя е тотално корумпирана, а 58% допускат, че има някои корумпирани полицаи.

Анкетата е проведена само 6 месеца преди изборите на 4 април. България остава на едно от челните места по "усещането за корупция" сред гражданите в сравнение с останалите държави членки на ЕС.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Баси, какви кретени пишат тук!!!

22.06.2021 22:25:25

Телефонист

Никой не вдига????

22.06.2021 16:43:10

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн Христов:

☞От 12 гонини ни управлява ни зъл демон-бългapoyбиeц: https://uni.su/S5vacE ☞Всекиму Свoето☜ : https://uni.su/TgMCW0 ✞Амин✞: https://uni.su/TdeYVM ☞Бeлeзници и 3ATBOP за всички БЪЛГАРOУБИЙЦИ: https://uni.su/2YRge8 ☞Да припомня на самозабравилите се феодали-българoубийци, как водят Никoлае и Елена Чаушеску на разcтрел: https://uni.su/4XNQAG ♥Кoзият рoг: https://uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: https://uni.su/EuHIfV ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ✞Амин✞

22.06.2021 06:24:17

❤Червена шапчица АРМАТКА до Таню от Кирчана

❤Таню Войвода от Кирчан Баир❤ - Вoйн на Светлината: https://uni.su/IhOgp8 Факт. 12 години ГРОБ биеха, изнасилваха и убиваха.: https://uni.su/uBPfDs Къщата на дъщерята на Боко-канибала в Лос Анджелис е за над 350 милиона американски долара.: https://uni.su/SDKPRh Боко-Българоубиеца открaднaл 10 милиарда от eврoфoндoвeте: https://uni.su/F8egd2 Кратък списък на собствеността на БМБ: https://uni.su/GuDa1H На Балканите има Премиер и Президент Haркoтрaфикaнти - Xaшим Taчи и Бoйко Бoриcoв!: https://uni.su/UIx7CD Боко-българоубиеца, Пееф и кучето им за мокри поръчки Гешефтаров, подготвяли убийството на американски сенатори: https://uni.su/aYncWv Канибалите на ГЕРБ: https://uni.su/5cCaVJ Евродепутатът от Гърция Димитриос Друцас обяви Бoрисов за мaфиoт!: https://uni.su/QPHy6u Рак за Бoко-българoубиеца и целия му род до девето коляно.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸✞Амин✞

22.06.2021 06:22:40

Георги от Тракиябанк до Таню Войвода

Така е. Възстановяването на политическите репресии в България след завземането на властта от Боко-българоубиеца е толкова страшно, че няма аналог в Европа. ГЕРБ обедини политическата полиция, държавна сигурност, политически доносници като тези от старото VI-то управление, РУМНО и така упрявлява. Така управляват диктаторите. Който може да подслушва целия народ и да ползва това за политически и икономически шантаж, той е способен на всичко! Диктатора Боко-българоубиеца създаде свои ескадрони на смъртта, премахмащи неудобните му хора в България и в чужбина. Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX Бeлeзници и 3ATBOP за всички мародери-българoубийци: https://uni.su/2YRge8 България над всичко! Амин.

22.06.2021 06:21:55

Севастократор Йоан-болшевикоанихилатор от Арбанаси

Ето за какво първоначално трябва да бъде разпитан Боко-българоубиеца: 1.Пране на пари и къщата в Барселона 2.Търговията с влияние на бившия премиер, разкрити от подслушванията по случаите Мишо Бирата и записите от Банкя 3.Източването на рухналата КТБ от сарайския кръг, който не е сред обвиняемите по делото 4.Подкупите които Васил Божков е плащал на бившия премиер и финансовия министър 5.Чекмеджето с кюлчетата и пачките по 500 евро, заснети от Мата Хари 6.Аудиозаписите от третия мандат на Бойко Борисов, в които се чува как институции се ползват като бухалки за разправа с неудобни 7.Странната сделка с фурмите от Дубай и участието на правителството в нея 8.Краденето на чужд бизнес с помощта на прокуратурата по схемата Осемте джуджета. 9.Корупционните схеми в спецправосъдието за разправа с политическите опоненти на ГЕРБ. 10.Шпицкомандата в прокуратурата, безотговорността на шефа й и нагласеният му избор от Висшия съдебен съвет. 11.Недекларирани сметки в чужди банки или имоти в чужбина.

22.06.2021 06:20:54

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

☞Долу сатанинската секта герб: https://is.gd/dLcuxk ☞Само къщата на дъщерята на Боко-българоубиеца в Лос Анджелис е за над $350млн.: https://is.gd/HezWGC ☞Мафиозите в урановите мини: https://is.gd/R5OJsF ☞Войната между мафиозките кланове е балсам за душата на редовия българин.: https://uni.su/G1nILh ☞От хилядолетия жидовете-канибали-сатанисти властват на планетата Земя. ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: https://uni.su/tZ9oWa ☞От 9.IX.1944 година до днес ни управлява кастата на АБпФК и техните лакеи: https://uni.su/pU9z86 ☞Боко-канибала да каже ял ли е човешко месо или да: https://is.gd/vAzspn ☞Ядоха ли Боко и Пъпеша човешко месо на „духовните закуски“ при краварите или да: https://tinyurl.com/y76e238a ☞Колко хора Боко-българоубиеца е направил на суджуци, защото спец.службите признаха, че аферата със суджука е грандиозна: https://is.gd/TIOk6Q ☞Колко хора лично е убил, колко момичета е изнасилил и колко е превърнал в робини-проституки: https://is.gd/1MCLeb ☞Колко са самоубитите от службите и милицията по негова устна заповед: https://is.gd/lAaI9u ☞А за труповете горени от сикаджиите в тецовете няма ли да каже нещо този звяр-античовек ъъъЪ?: https://tinyurl.com/3daz3n5c ☞С маските, милиционерската хунта избива децата на България! ☞Българоубийци, демаскирайте децата!: https://uni.su/wUztYk ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: https://uni.su/EqCo2G ☞Вечеринка иллюминатов в поместье Ротшильдов: https://uni.su/Il3HXg ☞Каннибализм в наше время, хранят ли ни цигано-милиционерите с месото на отвлечените ни близки и роднини, вкусни ли са саламите и суджуците: https://uni.su/d0K9lI ☞Не случайно в щаб-квартирата на търговците на женска плът във Виена, където докарват отвлечените момичета за „обучение“ и препродаване, през 2013 година, турскоговорящи мангали превърнаха една сладкарница в месарница, за да преработват телата на ежедневно избиваните чрез изтезания момичета, в кайма: http://tiny.cc/x9krbz ☞ДПС е името на българската мафия: https://uni.su/RUHwhv ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ☞Пoд Игoто 1952: https://uni.su/EuHIfV ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.✞Амин✞ ☞Казах.

22.06.2021 06:20:04

Архангел Михаил

...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже 62 цирея на гъзъ му на Боко-българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸

22.06.2021 06:19:24

Змeй Гopянин до Йоан

ЗАЕВ е мръсен шиптар-НАРКОтърговец също като канибала Боко-българоубиеца. Фирмата на Заев е НАЙ-големия производител на “медицинска“ МАРИХУАНА. ЗАЕВ е побратимен с брак на близка роднина омъжена за видни АЛБАНСКИ нарко байрактари. Байрактарите(знаменосци) са ВОДАЧИ на племенни мафиотски албански организаци търгуващи с ДРОГА, ОРЪЖИЯ, Проститутки и ЧОВЕШКИ ОРГАНИ. ЗАЕВ е в комбина с няколко босненски мюсилмански клана от най-радикалната мюсилманска секта “Нурджль“ търговци на ДРОГА(хероин) - босненците Харун Хаджибулич, косовара от Прищина Деян Трайковски-близнак. ЗАЕВ заедно с албанския нарко търговец Зекир Бекири-Чауш работи в тесни сътрудничество с ЦРУ като именно във вилата в Халкидики се провеждат регулярни срещи на САЩ агентурата за разпределение пазарите на наркотици. Други шиптари нарко търговци и търговци на оръжия от БЛИЗКОТО обкръжение на ЗАЕВ са шиптарите Джеладин Юсуфи (Джони от Маjkовци) и АЛБАНСКИЯ НАРКОБОС Наки Халими. ЗОРАН ЗАЕВ провежда и редовни срещи на САЩ агентурата с албанските, черногорските, босненски и македонски наркотърговци във военната САЩ база“Бонд стийл“ Прищина Косово и това НЕ е тайна за никого на ЗАПАД от София. Само във България и в БГ медиите на Македоския лидер ЗАЕВ се изгражда образ на НЯКАКЪВ кротък, хрисим усмихнат млад лидер който иска да поведе Македонците към Демокрация. ПЪЛНА ЗАБЛУДА. ЗАЕВ е хитър, пресметлив, злобен БЕЗ скрупелен, брутален НАРКОтърговец. ЗАЕВ, Момир Стойнович - македонското ВКР работят в комбина с АЛБАНСКАТА МАФИЯ контролирани под ЦРУ чадър като целта им разрастване и укрепване на ВЕЛИКА АЛБАНИЯ(не Македония). ☞Хан Аспарух 1: Фанагория: https://uni.su/YLBJhP ☞Хан Аспарух 2: Преселението: https://uni.su/kTwmB5 ☞Хан Аспарух 3: Земя завинаги: https://uni.su/8zHeBF ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ☞Казах.

22.06.2021 06:18:49

Севастократор Йоан-болшевикоанихилатор от Арбанаси

☞Шиптара нарко-търговец Зоран-байрактаря дойде на 17.6.2021 в София, при нарко-търговеца Боко-българоубиеца, да се договорят за доставката на 300 килограма кокаин: https://uni.su/N4r5Tb ☞Наоколу обаче имаше муха-месарка която подслуша мафиозкия разговор и пратката за която нито една българска медия не смее да пише, беше прихваната на следващият ден на граничният пункт Драч-Наполи: https://uni.su/pANte2 ☞Как и защо камиона е минал безпрепятствено през няколко гранични пункта, в това число и през македонската граница можем да се досетим: https://uni.su/pyEWUb ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: https://uni.su/EqCo2G ☞Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX ☞Бeлeзници и КАТОРГА за мародерите-българoубийци: https://uni.su/2YRge8 ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: https://uni.su/tZ9oWa ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.✞Амин✞ ☞Казах.

22.06.2021 06:17:53

Църква Свидетели на Путин

Рашков, не заблуждавайте народа. Боко-българоубиеца е плод на българоубийците от ДС. В неравностойния му любовен живот с „баронесата“ на БКП-ДС Цветелина Бориславова, която печели от „тото“ е важна треторазрядната селска курва-лекарка, която омотава баронът-мъж на Цветито. Ако не беше тази проститутка, живееща днес в САЩ, щяхте да сте чували само за убитата мутра с прякор Тиквата към 1996 година. Не лъжете народа, зад Боко-българоубиеца стои ДС и БКП и никой друг.

22.06.2021 06:16:44

фeн клyб Сoфия-Зaпaд

Ето и телефонен указател на герберастите, начело с министър-председателя, в списъка влиза и „обслужващият персонал” на хунтата: Бойко Борисов 0888 75 84 98, 0899 99 99 99 Цветелина Бориславова 0887 50 05 00 Валентин Златев 0888 56 33 56 Йорданка Фандъкова 0889 29 01 01 Томислав Дончев 0888 31 11 00, 0887 60 31 68 Красимир Каракачанов 0888 92 28 38 Цвета Караянчева 0899 99 23 15 Десислава Танева 0884 80 00 64 Екатерина Захариева 0889 49 14 14 Даниела Дариткова 0887 27 97 81 Десислава Атанасова 0884 80 01 48, 0888 68 50 02 Валери Симеонов 0888 92 79 51 Веселин Марешки 0899 99 99 96 Вежди Рашидов 0888 85 94 84, 0888 23 01 50 Димитър Николов 0888 80 71 78 Емил Кошлуков 0887 88 77 66, 0888 32 48 92, 0897 57 77 77 Менда Стоянова 0888 26 37 53 Владислав Горанов 0884 80 00 06 Валентин Николов 0878 93 96 55 Росен Желязков 0888 44 57 77 Бивши и настоящи депутати ОТ ГЕРБ: Александър Ненков 0884 800076 Александър Стойков 0887 935320 Анастас Анастасов 0882 003222 Анатолий Великов Йорданов 0888 502060 Антоний Йорданов Йорданов 0888 701195 Ангел Даскалов 0888 939541 Аспарух Стаменов 0898 646375 Борис Грозданов 0888 268567 Реклама Валентин Николов 0878 939655 Валентин Микев 0895 558797 Ваня Георгиева 0896 729155 Величка Шопова 0888 211621 Владимир Тошев 0884 800182 Владислав Димитров 0885 775575 Вяра Петрова 0898 668511 Галина Банковска 0887 277232, 0898 543012 Галина Милева-Георгиева 0884 800013, 0888 453819 Геновева Алексиева 0888 555135 Георги Плачков 0898 339933, 0884 339933 Георги Андонов 0899 172130, 0882 026174 Георги Икономов 0897 933350, 0889 090925 Гинче Караминова 0888 630540 Даниел Георгиев 0889 867868 Даниела Миткова 0884 800062, 0888 490693 Даниела Петрова 0888 353656 Делян Добрев 0899 175228 Диан Червенкондев 0888 441438 Димитър Петров 0884 800050 Димитър Главчев 0888 703002 Димитър Аврамов 0884 800106, 0888 653168 Димитър Атанасов 0889 696996 Димитър Лазаров 0884 800432, 0888 722309 Доброслав Димитров 0888 243636 Евгени Стоев 0888 378202 Емануела Спасова 0887 661212 Емил Димитров 0885 322336 Емил Гущеров 0888 952499, 0899 992620 Емил Караниколов 0887 596972 Емил Радев 0888 247080 Живко Тодоров 0885 950728 Зоя Янева Георгиева 0888 519142 Ивайло Тошев 0896 868203, 0888 851267

22.06.2021 06:16:07

Пусть Всегда Будет Солнце

Разкажи ни как беше неприет в Първи факултет (ДС) поради три двойки на приемните изпити и как с тия три двойки влезе в Трети факултет, дето подготвяше кадри за пожарната, оглавявана от брата на макя ти Кирил Войнов. Разкажи ни как стана член на БКП на 18 години и два дена. За последно, е ли Красимир Маринов (Големия Маргин) кръстник на дъщеря ти, а ти кум ли си на Младен Михалев (Маджо)?

22.06.2021 06:13:33

Ержебет Батори

Мутрата от СИК, мияча на колите на бай Миле,Пашата и Маджо, автокрадеца на скъпи мерцедеси от Будапеща през 1990г.-осъден и лежал в затвора в Панкрац - Чехия, убиеца на Мишо бирата и неговата съпруга, както и на генерал Владо Танов, контрабиндиста гавгстер от масовата контрабанда на бензин за Югославия през 1999г, източилият милиардите от КТБАНКА, откраднал други милиарди от схемата на Ружа за уан-коин за чието препиране в долари ходи до Саудитска Арабия, О.А.Емиратства и вигра танца на сабите ,главният бос-какпо ди тути капи контролиращ заедно с ЦРУ милиардните потоци на хероина, кокаина идващи от афганистан и южна америка, и на произведената синтетична дрога в заводите на гангстера Кирил Домусчиев в посока Турция, арабският пазар, виновника за провала на стратегическите енергийни мегапроекти, южен поток, бургас-александруполис и АЕЦ Белене нанесли многомилиардни загуби за България през следващите 50 години, довел народа до крайна бедност и първа място по самоизгаряния, бесения, хвърляне от високи сгради и под влакове. Това е Боко банкянската тиква, още известен като агент Буда, Боко хъба,Боко-българоубиеца и мутрата от СИК.

22.06.2021 06:12:45

Д-р Зюмбюл Мехлемски

Доган и Пеевски държат Буда българоубиеца за мъдете със нажежен керпеден! Те знаят за сметките в ошфорките и Лихтенщайн! Всичко е една партия шах, в която няма други фигури, освен офицери от ДС и КГБ, които си менкат едни спринцовки с новичок и калиев хлорид!

22.06.2021 06:12:07

Вещицата Дарвулия

Те са едни и същи бре, слепи ли сте. В ГЕРБ са извънбрачните деца на АбпФК от милиционерското котило, а в БСП тези със смесените бракове с фашаги и милиционери, всичкото е боклук до боклука мърша до мършата.

22.06.2021 06:11:14

Змeй Гopянин

Публична тайна е, че бившия СИК-аджия Боко Тиквата контролира вноса и пласмента на дрога в цяла България. Разни боклуци като Мима Анала (бивша Митьо Очите) са просто шестаци от средно ниво. Наркотиците и парите се разнасят между дилърите на едро от специално създадена правителствена служба - т.нар. моторизиран отряд Сигма, които не подлежат на проверка от никаква инстанция. А целта на задокеанските кравари и техните господари - чифутите, които назначиха Тиквата за премиер и гарантират, че той ще бъде преизбиран на всички следващи избори е една: подрастващото поколение да бъде съсипано с наркотици и числеността на българския народ да бъде редуцирана до под 3 милиона, за да има богоизСраните къде да се преместят, когато Иран направи атомните бомби и изтрие Тел Авив от лицето на земята.

22.06.2021 06:10:33

ДС на БКП

Годината е1983. Черна волга спира пред сградата на ВИТИЗ Кр.Сарафов от нея излиза ДС генерал Велко Палин/влах от Видинско/ и води за РЪКА младия леко МУРГАВ 23-24 годишен Бойко Борисов. Двамата влизат в сградата където редовно се провеждали таини консултативни съвети на ЦКна БКП и присьствашите са от “льв“ нагоре ДСгенерали, партиини секретари, висши членове на изпьлкома, ВКРта. Сал един младеж Бойко настанен на последния 12 ред в залата ни в клин ни в рькав буди страно леко подозрение средвисшата БКП номенклатура но с жест всико е ‘хорошо’ ДС ген.Велко Палин кимва и ги успокоява нашо момче молодец.

22.06.2021 06:09:09

Циганори Румънещи

Боко Мазника от БРЕГ е изоставено циганско чаве от Xeрaкoво, пастрок-баща го е осиновил.

22.06.2021 06:08:03

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.