• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Крупен обир в обект на верига за бяла техника в Пловдив

Крупен обир в обект на верига за бяла техника в Пловдив

/КРОСС/ Крупен обир е извършен в обект на верига за бяла техника в Пловдив. Полицията е извела всички служители от складовете и търговските обекти и ги е затворила за посетители.

По първоначална информация липсва скъпа техника, част от откраднатите стоки са най-нови модели телефони - iPhone и други известни брандове.

Обектът е разположен в ритейл парка на централния пловдивски булевард "България". Обирът е станал в периода между затварянето на търговския комплекс на 1 юни вчера и 10 часа днес сутринта. За него първи научават служители на магазин "Пепко", който също е обран.

"Няколко продавачки от магазин "Пепко" днес дойдоха на работа и първи установиха, че магазинът е обран. Полиция дойде на мястото и магазините на "Зора" и "Пепко" бяха отцепени", разказват пред TrafficNews продавачки от съседна дрогерия.

На този етап едно е сигурно - крадците са проникнали от задните складови помещение на магазините. Все още се установява какво точно е взето от обектите и складовете на двете вериги, като се счита, че някои от касите също са били пълни.

Сигнално-охранителната система на обрания снощи търговски център в „Кършияка" не се е задействала по време на удара. Това съобщи директорът на пловдивската полиция ст. комисар Йордан Рогачев.

Тепърва ще се изясняват причините защо сотът не е сработил и как са действали апашите.

Иззети са записи от камерите в района. Полицаи продължават да претърсват, както обектите, така и района в близост.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

цигани са крадците

02.06.2020 20:00:16

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.