• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Каракачанов за протестиращите: Татуировки и силикон, ако това е цветът на нацията, то тя ще избяга от България

Каракачанов за протестиращите: Татуировки и силикон, ако това е цветът на нацията, то тя ще избяга от България

/КРОСС/ В събота вечер се състоя втори протест в Слънчев бряг срещу акцията „Тишина" на Валери Симеонов. Шумните проверки на вицепремиера в курорта явно дори срещнаха неодобрението на министъра на туризма Николина Ангелкова, която предупреди, че те могат да намерят отражение в притока на летуващи през следващата година и призова за разграничаване на типа курорти по Черноморието.

И въпреки че Слънчев бряг е предпочитана парти дестинация за младежи, както от България, така и от чужбина, то на противоположното мнение е друг вицепремиер от „Обединени патриоти" Красимир Каракачанов, който се застъпи за колегата си Валери Симеонов, като атакува и самите протестиращи в Слънчев бряг.

"Аз не влизам като адвокат на моя колега Симеонов. Но следдва да се види и другата гледна точка. Тя е на тези 500 000 души по хотелите, които имат частни домове и всяка сутрин до 6 часа не могат да спят.

Хайде да попитаме, кое е по-важно за българския туризъм. Четири заведения, които без да коментирам кои са им собствениците им, известно е, че са от ъндърграунда и протестът на техните служители, които съвсем естествено могат лесно да бъдат извадени на протест. Защо не направите една обиколка на самия Слънчев бряг, Св. Влас и сред другите туристи, които наистина не могат да спят до 6 часа сутринта.

Когато говорим за един проблем трябва да имаме и двете гледни точки. И не става въпрос кои са повече - 5000 млади хора, които искат да купонясват или 500 хиляди, които може би са отишли да спят, да почиват и да събират сили за работния сезон.

Така че въпросът със статута на тези курорти е сериозен въпрос и според мен разумният подход е диалогът, обсъждането...

Но в края на краищата, извинете, излизат едни младежи и ти казват: „Нас не ни интересува, това е курорт за купон". Извинявайте, ама няма такъв статут „курорт за купон". В края на краищата има законови норми и след като на тези заведения по десет пъти са им налагали глоби за шум и никой не се съобразява с това, мисля че е редно да погледнем какво законът регламентира.

И извинявайте, ама онзи младеж, който си беше написал на гърба „Аз съм мутра" с татуировки от ушите до петите... Еми наистина ми прилича на мутра. Или онези девойки със силиконовите устни, които са танцьорки в заведенията - как ще ме убедите, че това е цветът на българската нация?

Те го твърдят - девойките със силиконовите устни и младежите с широките рамене и татуировки от ушите до петите. Ако наистина те са цветът на нацията, наистина нацията ще избяга от България", коментира Каракачанов в студиото на „Нова телевизия", като се включи по време на интервю с министъра на туризма Николина Ангелкова.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

прогноза

Агенти като него държаха изкъсо хората, до такава степен, че сега всичката утайка в душите им се е отприщила като мръсна и кална река - без ясни морални норми, недовъзпитани от родителите си, натирени от учителите, неприемани от обществото. И сега си мисли, че ще ги накара да служат доброволно. Ще дойдат аутсайдерите, по-глупавите, неадаптирали се в гражданските професии, сираци и авантюристи, които си въобразяват, че като облекат униформата и хванат оръжието и стават пълноценни хора. Очаква го една голяма илюзия.

23.08.2017 13:59:51

Анонимен

Боже събери си вересиите и почни с този тюфлек.

20.08.2017 17:10:08

Анонимен

Прав си. Не това е цвътът на нацията. Цветът получава по 450 лева стипендия като докторанти и естествено с тези пари не може да отиде и до Банкя на басейн, камо ли на парти на Слънчев бряг. Но каквито са ни политиците, такива са ни и протестиращите.

20.08.2017 12:06:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.